Inredningsexpert


Ska du förändra ditt hem?

-Anlita en inredningsexpert!


Dax för nya tapeter, färg, och kanske ett nytt golv också?

Du tänker kanske byta stil helt och hållet?!

Det är jättekul med inredning men inte alltid så lätt.

Vad passar hemma i just ditt hem efter dina förutsättningar, och vad ska man tänka på när man färgsätter och inreder?

Frågorna kan bli många när man planerar sin renovering.

En inredningsexpert ger dig den experthjälp, service och kunskap du förtjänar och förmodligen kommer att behöva under vägen till ett färdigt resultat.


Boka en tid med en av våra inredningsexperter i butiken, och ta gärna med dig en bra ritning och eventuella bilder och tidningar med inspiration som visar vad för typ och stil du tycker om. Vi går i lugn och ro igenom dina önskemål och vad du har för rum som ska förnyas. På ca en timme kan du få hjälp med förslag till hela ditt hem utifrån vårt stora sortiment av t ex färg, tapeter och golv.


Efter konsultationen i butiken kan du sedan boka ytterligare ett möte hemma hos dig.

Vid ett hembesök så går vi gemensamt igenom de ytor som ska förändras, och det görs en grundlig behovsanalys. Vi kan ta med lite prover och förslag efter vad vi kom fram till vid ditt besök i butiken. Ett hembesök beräknas ta ca en timme, men beroende på hur omfattande projektet är så kan det ta längre eller kortare tid.

Sen bokar vi tid för möte i butiken och då får du ett utförligt förslag med eventuellt en presentationspannå/moodboard. När du är nöjd får du med dig dokumentation, prover och utförlig beskrivning.


Priset för inredningstjänster varierar självklart på projektets omfattning och hur komplex det är. Men det diskuterar du tillsammans med vår inredningsexpert när du bokar första mötet.

Värdet på en timmes konsultation är 595:-.


Visste du att om du är medlem eller blir medlem i vår kundklubb, får du en timmes konsultation helt gratis!

Vår kundklubb är gratis och om du kommer in till vår butik så hjälper vi dig att bli medlem. Då får du en välkomstgåva och 10% rabatt på hela ditt nästa köp. Medlemskapet är gratis och du kan när som helst säga upp det.


Boka tid idag!


Martina Svensson

Colorama

Inredningsexpert

0346-13600

martina.falkenberg@colorama.se


Jenny Marchant

Colorama

Inredningsexpert

0346-13600

jenny.falkenberg@colorama.se

Fasadexperten


Är det dags att måla om huset?

-Anlita vår fasadexpert!


När det är dags att måla om huset dyker det upp många frågor kring ommålning som kan göra en osäker. Husets fasad utsätts ju för så mycket slitage året runt och år efter år. Det innebär ju att ens underhåll av fasaden är så viktigt och avgörande för dens livslängd!


Vanliga frågor som dyker upp är t ex:


  • Vad är det målat med tidigare?
  • Villken typ av färg ska jag använda?
  • Vad behöver vi göra för underarbete?
  • Behöver jag verkligen tvätta?
  • Hur får jag bort alger och svartmögel?


När du bokat tid hos vår fasadexpert så kommer han hem till dig och ditt hus och besiktigar, analyserar och utvärderar din fasad.

Tar reda på vad det är för underlag och vad du behöver göra för åtgärder innan du målar. Kanske behöver du byta några brädor och skrapa och/eller stålborsta?

Du kommer få en tillvägagångsbeskrivning som du lätt kan följa och för att få ett så bra resultat som möjligt.


Värdet på ett hembesök av fasadexperten är 595:-


-Visste du att om du är medlem eller blir medlem i vår kundklubb, får du ett hembesök av fasadexperten helt gratis!

Vår kundklubb är gratis och om du kommer in till vår butik så hjälper vi dig att bli medlem. Då får du en välkomstgåva och 10% rabatt på hela ditt nästa köp. Medlemskapet är gratis och du kan när som helst säga upp det.


Boka tid med vår fasadexpert i dag!
Jonas Svensson

Fasadexpert

0346-13600

jonas@beranders.se

Copyright © All Rights Reserved                                                                                Tapeten i bakgrunden kommer från Midbec

Webbdesign: Jenny Marchant                                                                                                    "Industri" art. nr.939330